Wikkelen


Julo bv is hét bedrijf voor het verspanen van uw materiaal. De ervaring die wij in meer dan 60 jaar hebben opgebouwd zorgt voor de optimale kwaliteit in onze diensten, waar u als klant van profiteert! Ondanks dat veel processen al zijn geautomatiseerd, wordt het verspanen nog steeds met de hand uitgevoerd door ons deskundige personeel.

Al worden er tegenwoordig steeds meer processen geautomatiseerd, het opnieuw wikkelen van elektromotoren, pompen, generatoren. Julo heeft daarvoor speciaal opgeleide wikkelaars in dienst, die de stator vakkundig van nieuwe wikkelingen voorzien. Ook het wikkelen van rotoren van bijvoorbeeld gelijkstroommotoren is geen enkel probleem voor ons deskundig personeel. Het opnieuw wikkelen van o.a. elektromotoren geeft de aandrijving een tweede leven.

Wilt u gebruik maken van de wikkeltechniek van een deskundig bedrijf? Dan bent u bij onderhoud en wikkelbedrijf Julo bv op het goede adres. De wikkeltechniek is ondanks dat er al veel geautomatiseerd is nog steeds handwerk. Dit handwerk wordt uitgevoerd door speciaal daarvoor opgeleide wikkelaars die wij in dienst hebben. Hierdoor kunt u vertrouwen op vakmanschap en kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring is het mogelijk om de wikkeltechniek toe te passen op zowel kleine als grote, nieuwe en oude typen electromotoren. Als u gebruik maakt van de wikkeltechniek van Julo BV kunt u altijd rekenen op goede service en kwaliteit!